Van harte welkom!

Spontaan even binnenlopen, lekker zelf komen kijken naar de nieuwe collecties, op je gemak wat passen en kiezen: het kan weer!

Alhoewel het maken van een afspraak niet meer nodig is, zijn we nog wel beperkt in het aantal bezoekers. Houd er daarom wel rekening mee dat we voorlopig helaas nog maar 3 klanten tegelijk in de winkel mogen ontvangen!

Het dragen van een mondkapje blijft verplicht en ook hanteren we nog steeds 1,5 meter afstand.

Swim!

Vakantie in Nederland (of heel misschien daarbuiten)? Dat is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om nieuwe badkleding uit te kiezen.

Onze nieuwe collectie omvat bikini's en badpakken van Fantasie Swim, Freya, LingaDore, Puma en Mila. Cupmaten vanaf A t/m F.

Mocht je eens wat voordeliger uit willen zijn, shop dan in onze "Last Season's" collecties. Die zijn namelijk met 50% korting extra leuk om je vakantiekoffer mee aan te vullen!

Koopavond

Met de nieuwste versoepelingen van de coronamaatregelen komt de koopavond weer terug  in de binnenstad van IJsselstein. Vanaf vrijdag 4 juni zijn ook wij tot 20:00 uur open. Tot die tijd sluiten de winkel op vrijdag nog om 18:00 uur.

De weekmarkt is voorlopig nog op het Podium, maar met wat lekkere temperaturen wordt het in combinatie met de terrassen gauw weer een gezellige vrijdagavond!