NIEUWE COLLECTIES

De kleuren van het nieuwe seizoen zijn gearriveerd: donkergroen, zachtgrijs, bordeaux en paars zijn nu ook in onze vertrouwde modellen verkrijgbaar. Triumph en Mey bh's waarvan we weten dat zij een perfecte pasvorm hebben.

De nieuwe collectie nachtkleding wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe series. Zachte stoffen, mooie prints en leuke prints geven vast een voorproefje voordat het echte najaar begint.

BEENMODE

In het najaar staat de winkel weer vol met leuke beenmode. Leuke panty's, sokken, kousen, leggings: alles in de nieuwe modekleuren en klaar om met een nieuwe outfit gecombineerd te worden. Ook goede basisartikelen als panty's zijn er weer volop in verschillende deniers (diktes), sokken in katoen of wol, maillots van klein tot groot, kniekousen van veelkleurig tot diepzwart. Kortom; de herfst is begonnen en we zijn er klaar voor!

CADEAUBONNNEN

Heb je de IJsselsteinse Cadeaubon gehad? Weet dan dat je die ook bij ons kunt verzilveren. Dat geldt ook voor de Mantelzorgbon, de PLUS cheques en de VVV-cadeaukaart.

 

Zoek je nog een cadeau-idee? Denk dan eens aan onze cadeaubon! Deze schrijven we voor elk gewenst bedrag uit, wordt leuk ingepakt en is onbeperkt geldig. Daar doe je iedereen een plezier mee.