Badmode

Op vakantie in Nederland of daarbuiten? Tijd voor nieuwe badkleding! Dames kiezen uit bikini's, tankini's of badpakken van o.a. de merken Fantasie, Lingadore, Pastunette en Mila. Voor mannen hebben we zwemslips en zwemshorts van PUMA.

In sommige vakantielanden is het dragen van de wijdvallende zwemshortmodel niet toegestaan en moeten mannen een aansluitende zwemslip of short dragen. In onze PUMA collectie vind je alle geschikte modellen. Prijzen beginnen vanaf € 22,99 van maat S t/m XL.

CADA

Niets is zo irritant ale een kousenvoetje (footie of sneakersok) dat bij de eerste stap van je voet schiet. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je!

CADA sokjes zijn niet alleen onzichtbaar in je sneakers, ze blijven perfect zitten dankzij de Fixed Grip technologie. Ze zijn gemaakt van zachte garens die je sokken droog houden en zijn naadloos (extra comfort!). Het Oeko-Tex keurmerk betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen, gemaakt in mileuvriendelijke faciliteiten en onder sociaal verantwoorde omstandigheden.

Verkrijgbaar vanaf maat 35-38 t/m 45-48 voor € 9,95 per set van 2 paar.

Vakantiesluiting

Voor Midden-Nederland zijn de schoolvakanties begonnen en tijdens de zomer is ook onze winkel één week gesloten. We gaan ons weer opladen en voorbereiden voor alle mooie nieuwe najaarscollecties die al snel binnen zullen komen.

Maar eerst: vakantie! We zijn van zondag 31 juli t/n zondag 7 augustus gesloten!

Vanaf maandag 8 augustus staan we vanaf 13:00 weer paraat om je te helpen. Fijne vakantie!