We zijn "open"!

Ja, we zijn er voor jou! We zijn gewoon "open", al is het dan anders dan je van ons gewend bent. Even spontaan binnenlopen en kijken wat voor leuke dingen we hebben, is er even niet bij, maar we staan voor je klaar. Via telefoon, app en videobellen kunnen we je toch heel veel laten zien. 

Niet twijfelen en gewoon bellen; we helpen je graag!

Lockdown, toch bestellen!

Onze winkel moet helaas ook t/m 19 januari dicht, maar achter de schermen zijn we bezig met diverse oplossingen zodat je je favoriete artikelen toch thuis krijgt. Zo kan je bij ons gewoon een bestelling doorgeven, die we in IJsselstein gratis thuisbezorgen.

Bel en bestel op 030 688 47 80 of via 06 220 66 128. Betalen kan vooraf, veilig en eenvoudig via een Tikkie of ter plaatste met (mobiele) pin.

Koop onze cadeaubon

Even geen inspiratie voor een cadeau of wil je bijvoorbeeld graag lingerie geven en is het wat lastiger om een maat in te schatten?

Geen nood, want je koopt nu net zo makkelijk onze cadeaubon! Dat kan voor elk gewenst bedrag en bij besteding vanaf € 25 doen we er zelf een aardigheidje bij. Geef aan voor wie de bon bedoeld is en we zorgen dat je het desgewenst mooi ingepakt thuis krijgt.

Bel en bestel op 030 688 47 80 of via 06 220 66 128.