OPRUIMING

Vanaf 5 juli vind je weer volop koopjes en aanbiedingen in de winkel. Bijvoorbeeld je favoriete lingeriemerken en modellen van Triumph en Mey nu met kortingen oplopend tot 50%.

Daarnaast zijn er een aantal artikelen extra voordelig; de SPECIALE PRIJSJES. Kom voor het actuele aanbod naar de winkel, want op is echt op!

 

 

Swim!

Vakantie in Nederland (of heel misschien daarbuiten)? Dat is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om nieuwe badkleding uit te kiezen.

Onze nieuwe collectie omvat bikini's en badpakken van Fantasie Swim, Freya, LingaDore, Puma en Mila. Cupmaten vanaf A t/m F.

Draag je het liefst een Tankini? Shop deze dan tijdelijk nog in onze "Last Season's" collecties. Die zijn namelijk met 50% korting extra leuk om je vakantiekoffer mee aan te vullen!

Koopavond

Met de versoepelingen van de coronamaatregelen is het weer gezellig druk tijdens de koopavond. Op vrijdag zijn wij tot 20:00 uur open.

Omdat we merken dat het in onze kleine winkel nog lastig is om 1,5 meter afstand te garanderen, dragen we voorlopig zelf nog een mondmasker. Zo kunnen we u op een veilige manier in de paskamer adviseren en kunnen er ook weer wat meer mensen tegelijk in de winkel.