Sloggi Actie

Vanaf 1 juni t/m 30 juni 2021 zijn de Sloggi slips weer in de aanbieding. Bij aankoop van 3 stuks is het vierde artikel gratis. Combineren tussen verschillende modellen en series is mogelijk; het goedkoopste artikel is gratis.

Ook de heren shirts en de BH's en tops uit onze basiscollectie doen mee met deze actie. Het is dus DE tijd om je kast eens goed door te lopen en versleten, te klein of een tekort aan ondergoed aan te vullen

 

 

 

Swim!

Vakantie in Nederland (of heel misschien daarbuiten)? Dat is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om nieuwe badkleding uit te kiezen.

Onze nieuwe collectie omvat bikini's en badpakken van Fantasie Swim, Freya, LingaDore, Puma en Mila. Cupmaten vanaf A t/m F.

Draag je het liefst een Tankini? Shop deze dan tijdelijk nog in onze "Last Season's" collecties. Die zijn namelijk met 50% korting extra leuk om je vakantiekoffer mee aan te vullen!

Koopavond

Met de nieuwste versoepelingen van de coronamaatregelen komt de koopavond weer terug  in de binnenstad van IJsselstein. Vanaf vrijdag 4 juni zijn ook wij tot 20:00 uur open. Tot die tijd sluiten de winkel op vrijdag nog om 18:00 uur.

De weekmarkt is voorlopig nog op het Podium, maar met wat lekkere temperaturen wordt het in combinatie met de terrassen gauw weer een gezellige vrijdagavond!