Fashion Event

Nieuw seizoen, nieuwe collecties! En die kan je op zondag 31 maart in IJsselstein allemaal voorbij zien komen, want dan is het weer tijd voor het Fashion Event.

Wij presenteren dan onze spiksplinternieuwe badmode op de catwalk. Er lopen vier dames in sets van o.a. Fantasie, LingaDore en Mila en dan zie je direct dat de collectie uit (corrigerende) bakpakken, tankini's en bikini's bestaat. Natuurlijk zijn er ook accessoires bij! De shows starten om 12:30 en 14:30.

Badmode

Nieuw in ons assortiment: badmode! Tijdens de inkoop zijn we op zoek gegaan naar de leuke merken, die de beste pasvorm bieden in combinatie met mooie prints en een redelijke prijs.

Bikini's, badpakken en tankini's zijn er o.a. met afneembare bandjes, in bandeau uitvoering, als triangel bh, met hoge slips, omvouwbare slips of juist als laag strikmodel. En dat allemaal in maten zoals we dat ook in onze lingerie collecties voeren. En daarnaast zijn er ook corrigerende badpakken binnengekomen, die een buikje kunnen verhullen.

Ook voor mannen!

Natuurlijk zijn we de mannen niet vergeten bij het inkopen van de badmode.

Voor hen hebben we diverse modellen shorts ingekocht. Soms mag er in een zwembad geen wijde short gedragen worden en is een goede oplossing voor: de strakke zwemshort. Met een mooie streep is dit een model dat niet alleen prettig zit, maar ook een sportieve uitstraling heeft.

Daarnaast zijn er wijdvallende modellen in uni kleuren en in leuke prints. De maten variƫren van S t/m XXL.