Glitter & Glamour

Met de nieuwste collectie panty's worden de feestdagen weer bijzonder mooi, want met de goud, zilver, brons en strassvarianten maak je van een eenvoudige outfit in één klap een feestoutfit! Dat kan heel subtiel zijn, maar ook lekker uitbundig. Met de panty's van Oroblu, Marc Macs, Bonnie Doon, Trasparenze en Marianne is er voor elke maat en elk budget een schitterende variant.

Speciaal voor meiden zijn er nu glitter maillots en panty's voor bijvoorbeeld de kerstvieringen op school. Ook leuk met zilver of gouden sterren en stippen.

Sloggi Actie

In december is er niet alleen Sinterklaas en Kerstmis, maar wordt ook de Sloggi Actie uitgebreid door ons gevierd. Want nu krijg je bij aankoop van twee stuks, het derde artikel gratis! Dat is toch mooi meegenomen in de decembermaand.

Voor dames én heren zijn er inmiddels zoveel verschillende modellen en materialen van Sloggi, dat moet je zelf eens komen zien. Alleen al in de basisseries zijn 6 verschillende modellen! We helpen uiteraard graag met advies, zodat je optimaal van deze aanbieding kunt profiteren!

Ondernemer van de maand

Wat december 2018 voor ons nog eens extra speciaal maakt, is het feit dat we verkozen zijn tot 'Ondernemer van de Maand'! Dat was een mooie verrassing!

Team Kleine Jan bestaat uit Corry, Wilma, Annette, Gea en Marianne onder leiding van eigenaresse Judith en we zijn apetrost op deze eretitel! We laten graag zien waarom we deze titel verdiend hebben en hopen je gauw weer in de winkel te mogen ontmoeten!

Lees het hele verhaal op #OntmoetelkaarinIJsselstein.