We zijn "open"!

De maatregelen zijn aangepast; je mag je bestelling nu ook bij onze winkel op komen halen! De bedoeling is dat je ruim van te voren (4 uur) je bestelling aan ons doorgeeft. Na betaling van een Tikkie zorgen we dat je bestelling klaarstaat om opgehaald te worden. Het is ook mogelijk om (contactloos) met je PIN te betalen.

We kunnen berichten die via telefoon of app binnenkomen op dit moment sneller beantwoorden dan berichten via e-mail verstuurd worden. Excuses voor eventuele vertraging.

2 x 2-pak € 25,-

De PUMA heren boxershorts zijn nu extra voordelig! Als onderdeel van onze winteropruiming betaal je nu voor 2 sets van 2 boxershorts slechts € 25,-. Dat is een flinke besparing voor een fantastische boxer.

De PUMA jongensmaten zijn ook in de aanbieding: tijdelijk  2x 2-pak voor € 17,-!

Wacht niet te lang met bestellen, want op = op!

Bel en bestel via:

030 6884780 of 06 22066128

Maak een afspraak

Vanaf donderdag 4 maart is het mogelijk om een afspraak te maken om onze winkel te bezoeken. Je kunt dan weer zelf komen kijken en passen en we geven je dan graag een persoonlijk advies. We reserveren standaard 30 minuten voor je, maar in overleg kan dat ook langer.We mogen maximaal 2 personen tegelijk toelaten, dus er is altijd genoeg ruimte om op je gemak door de winkel te lopen.

Bel ons voor het maken van een afspraak: we zijn heel blij om je weer te kunnen ontvangen!