FEEST!

We bestaan dit jaar 60 jaar! Grondlegger Jan Broeke ging op 29 maart 1963 voor het eerst als zelfstandig ondernemer naar de weekmarkt in Breukelen en bouwde dat uit tot 9 markten per week. In 1976 opende hij met Door, zijn vrouw, het kleine winkeltje aan de Benschopperstraat in IJsselstein.

Dochters Judith en Marianne runnen tegenwoordig het bedrijf met een team van trouwe medewerksters. Het assortiment is in de loop der jaren erg veranderd en nu richten we ons op dames- en heren ondergoed, nachtkleding, badmode, allerlei beenmode én lingerie.

ACTIVITEITEN

Van maandag 27 maart t/m zaterdag 1 april organiseren we een FEESTWEEK in de winkel.

Op woensdag 29 maart staat er een Poffertjeskraam voor de deur en iedereen is tussen 10:00 en 17:00 van harte uitgenodigd om te komen smullen van deze versgebakken kleine poffers.

Op zaterdag 1 april draaien we vanaf 11:00 uur ons unieke Rad van Avontuur. Je krijgt die dag bij je aankopen een gratis lot en zo ding je mee naar leuke prijzen zoals cadeaubonnen en verwenpakketten!

CADEAUTJE

Wie jarig is trakteert! Naast de poffertjeskraam en het Rad van Avontuur trakteren we de hele week op wat lekkers en kleine cadeautjes. Maar dat is nog niet alles, want van maandag 27 maart t/m zaterdag 1 april krijg je 20% KORTING op al je aankopen!

Dat geldt op het hele assortiment (alleen niet i.c.m. met afgeprijsde artikelen), voor zolang de voorraad strekt. Natuurlijk proberen we de voorraad de hele week op peil te houden, maar als het op is, is het echt op. Kom daarom gelijk naar de winkel en profiteer van onze speciale FEESTWEEK acties!