SLOFFEN

Sloffen in dames- én herenmaten: voor heerlijk warme voeten!

Onze sloffen van het merk Ysabel Mora hebben allen een stevige, kunstof zool, heerlijk zachte voering en zijn er in diverse modellen en maten (36-37 t/m 45-46). Verkoopprijs van € 19,95 t/m € 29,95.

Niet alleen doe je hier jezelf een groot plezier mee, maar deze mooie sloffen zijn ook een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst!

BEENMODE

In het najaar staat de winkel weer vol met leuke beenmode. Leuke panty's, sokken, kousen, leggings: alles in de nieuwe modekleuren en klaar om met een nieuwe outfit gecombineerd te worden. Ook goede basisartikelen als panty's zijn er weer volop in verschillende deniers (diktes), sokken in katoen of wol, maillots van klein tot groot, kniekousen van veelkleurig tot diepzwart.

Voor de feestdagen zijn er natuurlijk weer panty's en sokjes met goud, zilver en bronzen accenten.

CADEAUBONNNEN

Heb je de IJsselsteinse Cadeaubon gehad? Weet dan dat je die ook bij ons kunt verzilveren. Dat geldt ook voor de Mantelzorgbon, de PLUS cheques en de VVV-cadeaukaart.

 

Zoek je nog een cadeau-idee? Denk dan eens aan onze cadeaubon! Deze schrijven we voor elk gewenst bedrag uit, wordt leuk ingepakt en is onbeperkt geldig. Daar doe je iedereen een plezier mee.