We zijn "open"!

De maatregelen zijn nu zo opgesteld dat je een bestelling ook bij onze winkel mag komen ophalen! De bedoeling is dat je ruim van te voren je bestelling aan ons doorgeeft, zodat alles voor je klaar staat om opgehaald te worden. Het is mogelijk om (contactloos) met je PIN te betalen, maar ook vooraf betalen, met een Tikkie is nog steeds mogelijk.

We kunnen berichten die via telefoon of app binnenkomen op dit moment sneller beantwoorden dan berichten via e-mail verstuurd worden. Excuses voor eventuele vertraging.

2 x 2-pak € 25,-

De PUMA heren boxershorts zijn nu extra voordelig! Als onderdeel van onze winteropruiming betaal je nu voor 2 sets van 2 boxershorts slechts € 25,-. Dat is een flinke besparing voor een fantastische boxer.

De PUMA jongensmaten zijn ook in de aanbieding: tijdelijk  2x 2-pak voor € 17,-!

Wacht niet te lang met bestellen, want op = op!

Bel en bestel via:

030 6884780 of 06 22066128

Maak een afspraak

Het is weer mogelijk om zelf rond te kijken in de winkel! Dat kan als je een afspraak maakt, zodat we het maximum aantal bezoekers kunnen controleren. Je kunt dus weer zelf komen kijken en passen en we geven je dan graag een persoonlijk advies. We reserveren standaard 30 minuten voor je, maar in overleg kan dat ook langer.We mogen nu nog maximaal 2 personen tegelijk toelaten, vanaf 16 maart mogen max 3 klanten tegelijk binnen zijn. Zo is er altijd genoeg ruimte om op je gemak door de winkel te lopen.

Bel voor het maken van een afspraak naar 030 6884780: we zijn heel blij om je weer te kunnen ontvangen!