Sloggi Actie

Kan je nog wel wat ondergoed gebruiken? Sla dan nu je slag, want vanaf 13 november t/m 13 december is het weer 3 + 1 GRATIS voor Sloggi artikelen.

Dat geldt voor zowel dames- als heren modellen, zowel slips, shorts als shirts, tops en bh's. Combineren kan natuurlijk ook; het voordeligste artikel is gratis. Alleen multipacks en modeseries zijn uitgesloten van deze actie. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Sinterklaasinkopen doen

Sinterklaas is weer in het land en dan gaan hij en zijn Pieten al gauw op zoek naar cadeautjes voor 5 december. Om de Sint een handje te helpen, pakken we alle cadeautjes in de winkel al graag voor hem in; dat scheelt later weer een hoop uitzoeken!

Maar de Sint kan ons óók helpen, door niet last-minute inkopen te plannen, maar door wat eerder naar onze winkel te komen. Zo spreiden we de drukte en kan (elke) Sint rustig het beste cadeau uitzoeken.

Verzilver cadeaubonnen

Maak november en december wat voordeliger door cadeaubonnen te verzilveren. We accpeteren de Plus Voordeelcheque, de VVV cadeaukaart (papier én creditcard) en natuurlijk ook de IJsselsteinse cadeaubon, die de mantelzorgers hebben ontvangen van de gemeente.

We kunnen elk gewenst bedrag van een cadeaubon afschrijven, dus je hoeft niet per sé de hele waarden in één keer te besteden.