LINGERIE

Mooie lingerie die ook nog een heerlijk zit; het kan! Er zijn diverse merken en modellen die daar veel aandacht aan besteden en er zijn nu meer opties voor een bh zonder beugel. Helemaal glad of juist met luxe kant; merken als Triumph, Skiny, Naturana en Sloggi hebben een leuk aanbod en variƫren ook regelmatig met seizoenskleuren.

Kom eens kijk en pas op je gemak wat aan; je zal verrast zijn over het effect.

BADMODE

Of je nu elke week gaat zwemmen of iets zoekt voor op vakantie; we hebben de nieuwe collectie badmode weer binnen. Voor dames zijn er bikini's, tankini's, badpakken en en leuke strandjurkjes. Van het merk LingaDore hebben we leuke bikini's zonder beugel en het merk Fantasie heeft de perfecte pasvorm voor dames met cupmaat D t/m G.

Voor mannen zijn er mooie zwemshorts met binnenbroek en ritsvakje van o.a. het merk Ceceba en Puma.

CADEAUBONNNEN

Heb je de IJsselsteinse Cadeaubon gehad? Weet dan dat je die ook bij ons kunt verzilveren. Dat geldt ook voor de Mantelzorgbon, de VVV-cadeaukaart en de PLUS Voordeelcheques. Voor deze laatste gelden vanaf 1-1-2022 nieuwe voorwaarden; vraag er gerust naar!

Zoek je nog een cadeau-idee? Denk dan eens aan onze cadeaubon! Deze schrijven we voor elk gewenst bedrag uit, wordt leuk ingepakt en is onbeperkt geldig. Daar doe je iedereen een plezier mee.