SLOGGI AKTIE

De junimaand is traditiegetrouw aktiemaand, waarin je bij aankoop van 3 Sloggi artikelen het 4e artikel GRATIS krijgt. Kies uit de brede basiscollecties, die we zowel voor mannen als vrouwen hebben. De modellen uit deze series zijn er in meeste modellen in 4 kleuren.

Voor dames zijn er daarnaast fijn zittende slips met kant en onzichtbare strings en shorts. Heb je die wel eens geprobeerd? Nu is het moment, want deze aktie loopt t/m 30 juni!

*Deze aktie geldt niet op multipacks en voor modekleuren geldt op=op!

CADA

Niets is zo irritant ale een kousenvoetje (footie of sneakersok) dat bij de eerste stap van je voet schiet. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je!

CADA sokjes zijn niet alleen onzichtbaar in je sneakers, ze blijven perfect zitten dankzij de Fixed Grip technologie. Ze zijn gemaakt van zachte garens die je sokken droog houden en zijn naadloos (extra comfort!). Het Oeko-Tex keurmerk betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen, gemaakt in mileuvriendelijke faciliteiten en onder sociaal verantwoorde omstandigheden.

Verkrijgbaar vanaf maat 35-38 t/m 45-48 voor € 9,95 per set van 2 paar.

CADEAUBONNNEN

Heb je de IJsselsteinse Cadeaubon gehad? Weet dan dat je die ook bij ons kunt verzilveren. Dat geldt ook voor de Mantelzorgbon, de VVV-cadeaukaart en de PLUS Voordeelcheques. Voor deze laatste gelden vanaf 1-1-2022 nieuwe voorwaarden; vraag er gerust naar!

Zoek je nog een cadeau-idee? Denk dan eens aan onze cadeaubon! Deze schrijven we voor elk gewenst bedrag uit, wordt leuk ingepakt en is onbeperkt geldig. Daar doe je iedereen een plezier mee.